SLO | EN

 

Varšava 2020.

 

 

letalske.si, letalske si,jeftini letovi, aviokarte akcije

 

 

Ali ste vedeli, da Varšavo imenujejo Pariz vzhoda? Mesto, ki je bilo po drugi svetovni vojni v celoti obnovljeno, je uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine. Zgodovina mesta je zelo zanimiva, a najboljše se jo lahko spozna skozi številne muzeje, spomenike in zgradbe. Najožja hiša na svetu je široka samo 92 centimetrov, nahaja pa se v centru Varšave. Za sprostitev si lahko izberete enega od mnogoštevilnih parkov, saj jih je v mestu kar 88.
Uživajte v Varšavi!

 

 

Rezerviraj

 
 

Pošljite povpraševanje za druge ostale atraktivne destinacije

 
Mapa destinacija

 
 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve.Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Minimalen in maksimalen čas bivanja?

Akcijska cena velja za bivanje v Varšavi minimalno preko vikenda (sobota – nedelja) in maksimalno 12 mesecev.

 

Pogoji akcije

Akcija velja za odhode iz Ljubljane, odvisno od razpoložljivosti.

V ceno povratne letalske karte v ekonomskem razredu so vključene vse takse ter ročna prtljaga.

Akcijske cene in pogoji veljajo za lete z letalsko družbo LOT Polish Airlines na razpoložljivih letih in datumih.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

V kolikor želite stvar vzeti v svoje roke lahko s klikom na gumb “Rezerviraj” poiščete omenjene destinacije po željenih datumih, znotraj obdobja potovanja, ter sami rezervirate letalske vozovnice.

*V kolikor ne najdete akcijske cene nas kontaktirajte na našo telefonsko številko ali na e-mail naslov.

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi naslednji povezavi

 

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.