SLO | EN

Načini plačila

[collapsibles]

[collapse title=”1. PLAČILO S KREDITNO KARTICO”]

Credit cards

Plačilo s kreditno kartico lahko izvedete na naslednji način:

S klikom tukaj odprete in izpolnite obrazec za plačilo s kreditno kartico.
V primeru, da potrebujete račun na podjetje, nam v elektronski pošti z avtorizacijskim obrazcem pošljite naslednje podatke:

  • ime in naslov podjetja
  • davčno številko

Izpolnjen in ročno podpisan obrazec lahko skenirate (ali slikate) in nam ga pošljete po elektronski pošti na naslov letalskekarte@letalske.si, ali preko faksa na številko 01/2355 399. Po sprejemu izpolnjenega obrazca, Vam karto pošljemo takoj.

[/collapse]

[collapse title=”2. PLAČILO Z NAKAZILOM NA RAČUN”]

Za plačilo z nakazilom na račun je potrebno izpolniti UPN obrazec po spodnjem vzorcu. Plačilo lahko izvedete v banki, pošti ali preko spletnega  bančništva. Po zaključeni transakciji Vas prosimo, da nam potrdilo o vplačilu pošljete na elektronski naslov letalskekarte@letalske.si ali na fax 01 2355 399.

Podatki za izpolnitev plačilnega naloga UPN (vzorec lahko prepisujete):

 

univerzalni-placilni-nalog

PREJEMNIK:
NAVIGATIO d.o.o.
KOČEVARJEVA ULICA 1
8000 Novo mesto, Slovenia
Davčna številka: SI27493032

NAMEN VPLAČILA: obvezno vpisati priimek enega potnika ali “booking ref” kodo
SKLIC: (datum vplačila) primer: 01012013
ZNESEK: (Eur) €
IBAN: SI56 101000047513990, Banka Koper
SWIFT: BAKOSI2X

Po opravljenem plačilu nam dostavite potrdilo in takoj, ko bo priliv viden na računu Vam karto pošljemo na mail.
Za vsa vprašanja smo Vam na voljo na elektronskem naslovu letalskekarte@letalske.si ali na tel. št.: 01/2355 390.

[/collapse]

[collapse title=”3. PLAČILO PREKO SPLETA”]

 

Obvezni podatki za Letalske.si pooblaščena prodajna mjesta na internetu

 

Vsa Letalske.si pooblaščena prodajna mjesta na internetu morajo na neposreden in stalno dostopen način ter v skladu z zakoni RS in pravili Letalske.si, zagotoviti podatke navedene v tem dokumentu.

 

Podatki o prodajnem mestu:

Navigatio d.o.o.

Kočevarjeva 1, Novo mesto, Slovenija

Dejavnost:N 79.900 REZERVACIJE IN DRUGE S POTOVANJI POVEZANE DEJAVNOSTI

DŠ:SI27493032 MŠ:3659020

Kontakt: +38612355390

www.letalske.si

 

Proizvod in/ali storitve:

Rezervacija in prodaja letalskih kart.

Rezervacija in prodaja namestitev.

Sklepanje in prodaja turističnega zavarovanja.

 

Prodajni pogoji:

Podrobno opisani prodajni pogoji

Navigatio d.o.o. se zavezuje, da bo omogočil tako zaščito osebnih podatkov kupcev, ki zbira le nujne, osnovne podatke o kupcih/uporabnikih, potrebnih za izpolnjevanje naših obveznosti; obvešča kupce o načinu uporabe zbranih podatkov, redno ponuja kupcem možnost izbire o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo, da se odločijo, ali se njihovo ime odstrani s seznama, ki se uporablja za trženjske aktivnosti, ali ne. Vsi podatki o uporabnikih so strogo varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo pri opravljanju dela. Vsi zaposleni Navigatio d.o.o. in poslovni partnerji morajo upoštevati načela zaščite zasebnosti.

 

Ostale informacije:

Podrobno opisana zaščita podatkov

 

Izjava o uporabi WSPay aplikacije

Navigatio d.o.o. uporablja WSPay za izvedbo spletnih plačil.

WSPay je varen sistem za spletna plačila, plačila v realnem času, s kreditnimi in debetnimi karticami, ter drugimi načini plačila.
WSPay kupcu in prodajalcu zagotavlja varen vpis in prenos vpisanih podatkov kartice kar potrjuje tudi PCI DSS certifikat, ki ga WSpay ima.
WSPAy uporablja SSl certifikat 256-bitne enkripcije ter TLS 1.2 kriptogrtafski protokol kot najvišjo stopnjo zaščite pri opisu in prenosu podatkov.

 

Logotipi:

 

[/collapse]
[/collapsibles]
*Letalske.si in njen pravni subjekt ne prevzemata odgovrnosti v primeru finančnega bankrota letalskih družb. V tem primeru, boste o povračilu kupnine obveščeni po uradnem stečaju letalske družbe.

**Nekatere letalske družbe ob nakupih s kreditno kartico zaračunavajo dodatno provizijo v višini do 20€/vozovnico odvisno od destinacije odhoda in prihoda. V kolikor se Vam bo to zgodilo boste o tem obveščeni s strani našega agenta. Letalske družbe, ki zaračunavajo provizijo so: AIR FRANCE, DELTA AIRLINES, LUFTHANSA, AUSTRIAN AIRLINES, TAP, FINAIR, AIR BERLIN, KLM, NIKI AIR.

***Letalske družbe, ki ne sprejemejao kreditne kartice so: YM – Montenegro Airlines, CX – Cathay Pacific, CZ – China Southern, CI – China Airlines, EK – Emirates, JA – B&H Airlines, KE – Korean Air, QF – Qantas, SQ – Singapur Airlines, TG – Thai Airways.