SLO | EN

 

Obvezni podatki za Letalske.si pooblaščena prodajna mesta na internetu

 

Vsa Letalske.si pooblaščena prodajna mesta na internetu morajo na neposreden in stalno dostopen način ter v skladu z zakoni RS in pravili Letalske.si, zagotoviti podatke navedene v tem dokumentu.

 

Podatki o prodajnem mestu:

Navigatio d.o.o.

Kočevarjeva 1, Novo mesto, Slovenija

Dejavnost:N 79.900 REZERVACIJE IN DRUGE S POTOVANJI POVEZANE DEJAVNOSTI

DŠ:SI27493032 MŠ:3659020

Kontakt: +38612355390

www.letalske.si

 

Proizvod in/ali storitve:

Rezervacija in prodaja letalskih kart.

Rezervacija in prodaja namestitev.

Sklepanje in prodaja turističnega zavarovanja.

 

Prodajni pogoji:

Podrobno opisani prodajni pogoji

Navigatio d.o.o. se zavezuje, da bo omogočil tako zaščito osebnih podatkov kupcev, ki zbira le nujne, osnovne podatke o kupcih/uporabnikih, potrebnih za izpolnjevanje naših obveznosti; obvešča kupce o načinu uporabe zbranih podatkov, redno ponuja kupcem možnost izbire o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo, da se odločijo, ali se njihovo ime odstrani s seznama, ki se uporablja za trženjske aktivnosti, ali ne. Vsi podatki o uporabnikih so strogo varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo pri opravljanju dela. Vsi zaposleni Navigatio d.o.o. in poslovni partnerji morajo upoštevati načela zaščite zasebnosti.

 

Ostale informacije:

Podrobno opisana zaščita podatkov

 

Izjava o uporabi WSPay aplikacije

Navigatio d.o.o. uporablja WSPay za izvedbo spletnih plačil.

WSPay je varen sistem za spletna plačila, plačila v realnem času, s kreditnimi in debetnimi karticami, ter drugimi načini plačila.
WSPay kupcu in prodajalcu zagotavlja varen vpis in prenos vpisanih podatkov kartice kar potrjuje tudi PCI DSS certifikat, ki ga WSpay ima.
WSPAy uporablja SSl certifikat 256-bitne enkripcije ter TLS 1.2 kriptogrtafski protokol kot najvišjo stopnjo zaščite pri opisu in prenosu podatkov.

 

Logotipi: