SLO | EN

 

Uresničimo tisto, o čemer smo sanjali

 

Potovanja o katerih smo sanjali zadnjih nekaj mesecev, bi se lahko zelo hitro uresničila.
Cene letalskih kart za Istanbul so odlične!
Kdo bo potoval z nami?

 

 

Dubai vizual, Dubai već od 1400 kuna, Dubai jeftine avio karte, putovanje za Dubai

 

 
 

Letalske družbe so se prilagodile in potnikom nudijo večjo fleksibilnost za kupljeno letalsko karto. Do konca letošnjega leta si lahko potniki na direktnem letu Ljubljana – Istanbul brez stroška uredijo spremembo za novi datum leta za že kupljeno vozovnico. Razlika v ceni se plača, če klasa znotraj razreda, po katerem je bila kupljena originalna vozovnica, na novi datum ni več na voljo.

 
 
 

 

 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve.Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Minimalen in maksimalen čas bivanja?

Glede na akcijske cene je minimalen čas bivanja 3 dni in maksimalen 6 mesecev.

 

Pogoji akcije

Ponudba velja do 31. julija 2020 do 18. ure za potovanja do 31.03.2020 z odhodom iz Ljubljane, odvisno od razpoložljivosti.

Cena povratne letalske vozovnice v ekonomskem razredu vključuje vse takse ter ročno in oddano prtljago.

Posebna ponudba velja za lete z letalsko družbo Turkish Airlines na razpoložljivih letih in ob razpoložljivih terminih.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

V kolikor želite stvar vzeti v svoje roke lahko s klikom na gumb “Rezerviraj” poiščete omenjene destinacije po željenih datumih, znotraj obdobja potovanja, ter sami rezervirate letalske vozovnice.

*V kolikor ne najdete akcijske cene nas kontaktirajte na našo telefonsko številko ali na e-mail naslov.

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi naslednji povezavi

 

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.