SLO | EN

 

Spoznajte Poljsko po posebnih cenah

 

V sodelovanju z letalsko družbo LOT Polish Airlines lahko potujete na Poljsko od 29.4.2021!

 

 

Varšava vizual, Varšava već od 990 kuna, Varšava jeftine avio karte, putovanje za Varšava

Varšava

 

Glavno in največje mesto Poljske je po obnovi starega mestnega jedra zraslo v pravo evropsko lepotico, uvrščeno pa je tudi na seznam Unescove svetovne dediščine. Med sprehodom po starem delu mesta, lahko na kipih in stavbnih reliefih ter v muzejih srečate varšavsko morsko deklico, simbol Varšave. Zgodovina mesta je zelo zanimiva, še boljše jo lahko spoznate preko številnih muzejev, spomenikov in zgradb. Najožja hiša na svetu se nahaja v središču Varšave in je široka le 92 cm. V kolikor si zaželite sprostitve, pa vam je na voljo 88 parkov. Ne pozabite poskusiti tradicionalnih krompirjevih palačink, sleda in okusnih klobas v lokalnih restavracijah. Uživajte v Varšavi!

 

Krakov vizual, Krakov već od 1060 kuna, Krakov jeftine avio karte, putovanje za Krakov

Krakov

 

Arhitektura Krakova razkriva raznolikost, ki je bila zgrajena skozi celotno njegovo zgodovino, saj je mesto spoj različnih stilov, od gotike, baroka pa vse do moderne arhitekture. Zaradi takšne raznolikosti, je Krakov poln zanimivosti. Ena izmed njih je legenda o zmaju Smok Wawelski, ki je mestu grozil do te mere, da je kralj Krakus obljubil svoji hčerki, da se lahko poroči s tistim mladeničem, ki bo zmaja uspel ubiti. Mnogi so bili pri tem neuspešni, toda mladi Skuba je uspel s svojim načrtom in osvobodil celotno mesto. Danes se pred katedralo Wawel nahaja priljuben kip zmaja. Če vas zanima še več zanimivih zgodb o Krakovu, odletite in doživite mesto v živo!

 

Gdansk vizual, Gdansk već od 1060 kuna, Gdansk jeftine avio karte, putovanje za Gdansk

Gdansk

 

Gdansk je očarljivo mesto na obali Baltskega morja. Včasih je bil del Nemčije, po drugi svetovni vojni pa je postal del Poljske. Danes je popularno turistično središče, ne samo Poljakov, temveč tudi turistov iz drugih držav. Neptunov vodnjak je prepoznaven simbol mesta, na katerega se veže tudi legenda, ki govori o tem, da so prebivalci Gdanska imeli toliko denarja, da so začeli metati zlatnike za zdravje in bogastvo. Nekega dne se je Neptun toliko razjezil, da je tako močno udaril, da so se zlatniki spremenili v prah, voda pa v “Goldwasser”, dišeč liker z zlatimi delci. Se sliši zanimivo? Odpotujte v Gdansk in prepričajte se sami!

 

 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve.Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Pogoji akcije

Ponudba velja z odhodom iz Ljubljane, odvisno od razpoložljivosti.

Cena povratne letalske vozovnice v ekonomskem razredu vključuje vse takse ter ročno prtljago.

Posebna ponudba velja za lete z letalsko družbo LOT Polish Airlines na razpoložljivih letih in ob razpoložljivih terminih.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

V kolikor želite stvar vzeti v svoje roke lahko s klikom na gumb “Rezerviraj” poiščete omenjene destinacije po željenih datumih, znotraj obdobja potovanja, ter sami rezervirate letalske vozovnice.

*V kolikor ne najdete akcijske cene nas kontaktirajte na našo telefonsko številko ali na e-mail naslov.

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi naslednji povezavi

 

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.