SLO | EN

 

Raziščite Varšavo, mesto na katerega pazi morska deklica!

 

V sodelovanju z LOT Polish Airlines raziščite Varšavo, mesto, ki je vedno pod budnim očesom njegove zavetnice, morske deklice.

 

 

Varšava

Ki je danes veliko trgovsko središče, je v preteklosti doživela kar nekaj sovražnih osvajalskih pohodov, ki so mesto večkrat porušili. Vedno znova je bilo obnovljeno, zato je poznano tudi kot “mesto feniks”. Sprehodite se po obali reke Visle, izgubite se v veseli množici ali pa skočite na trajekt ter uživajte v pogledu na nedotaknjeno naravo, katera je življenjski prostor številnim ogroženim vrstam ptic. Ne pozabite poskusiti lokalne specialitete pierogi, cmokov, ki so polnjeni z mesom, gobami, zeljem ali pa celo s sadjem.

 
 
 

Rezerviraj

 

Ostala mesta na Poljskem

Raziščite še ostala mesta na Poljskem po akcijskih cenah.

 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve.Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Minimalen in maksimalen čas bivanja?

Glede na akcijske cene je minimalen čas bivanja 3 dni in maksimalen 12 mesecev.

 

Pogoji akcije

Akcija velja za odhode iz Ljubljane.

V ceno povratne letalske vozovnice v ekonomskem razredu so vključene vse potrebne takse, ter ročna prtljaga.
Akcija traja do 21. julija 2019 do 18h, za potovanja v obdobju od 1. novembra 2019 do 31. marca 2020.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

V kolikor želite stvar vzeti v svoje roke lahko s klikom na gumb “Rezerviraj” poiščete omenjene destinacije po željenih datumih, znotraj obdobja potovanja, ter sami rezervirate letalske vozovnice.

*V kolikor ne najdete akcijske cene nas kontaktirajte na našo telefonsko številko ali na e-mail naslov.

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi naslednji povezavi

 

LOT polish airlines aviokarte.hr akcija, Aviokarte.hr u Zagrebu, Zagreb, Varšava, Varšavu, Warsaw, jeftine avio karte, europa, europske metropole

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.