SLO | EN

 

Naj potovanja spodbudijo vašo domišljijo

 

Zdaj je čas za sanje in domišljijo. Izkoristimo priložnost, da se spomnimo svojih najljubših krajev in poznanih obrazov h katerim se bomo kmalu vrnili in našli navdih za nova potovanja.

 

Qatar Airways ima na voljo posebne pogoje. Načrtujte zdaj in potujte, ko boste pripravljeni z večjimi možnostmi in večjo prilagodljivostjo, ki vam jo zagotavlja prevoznik, ki mu lahko zaupate.

 

 

Havana vizual, Havana već od kuna, Havana jeftine avio karte, putovanje za Havana
Pariz vizual, Pariz već od kuna, Pariz jeftine avio karte, putovanje za Pariz
Buenos Aires vizual, Buenos Aires već od   kuna, Buenos Aires jeftine avio karte, putovanje za Buenos Aires

 
 

Druge privlačne destinacije za katere lahko oddate povpraševanje:

Adelaide, Bali, Bangkok, New Delhi, Džakarta, Katmandu, Kuvajt, Melbourne, Perth, Seul, Ho Ši Minh, Singapur.

 
 

Rezerviraj


 

 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve.Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Minimalen in maksimalen čas bivanja?

Glede na akcijske cene je minimalen čas bivanja 7 dni in maksimalen 3 mesece.

 

Pogoji akcije

Akcija velja za odhode iz Zagreba.

V ceno povratne letalske vozovnice v ekonomskem razredu so vključene vse potrebne takse, ter ročna in oddana prtljaga.
Akcija traja do 24. junija 2020.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

V kolikor želite stvar vzeti v svoje roke lahko s klikom na gumb “Rezerviraj” poiščete omenjene destinacije po željenih datumih, znotraj obdobja potovanja, ter sami rezervirate letalske vozovnice.

*V kolikor ne najdete akcijske cene nas kontaktirajte na našo telefonsko številko ali na e-mail naslov.

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi

 

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.