SLO | EN

 

 

Odpotuj v New York, Chicago ali New Jersey z LOT!

 

 

 

Če že dolgo sanjariš o potovanju v čudovite ZDA, spakiraj kovčke, saj je čas, da se ti sanje uresničijo!

 

Z 8. novembrom so ZDA ponovno odprle svoje meje za obiskovalce, letalski prevoznik LOT Polish Airlines pa v »deželo sanj« leti tudi do 20 – krat tedensko.

 

Potovanje iz Ljubljane do ZDA še nikoli ni bilo lažje. Do svoje priljubljene destinacije v ZDA lahko sedaj letiš preko Varšave, torej ni več razloga za odlašanje!

 

 

Ste vedeli, da ima ena od najstarejših letalskih družb na svetu, LOT Polish Airlines, hkrati tudi eno od najmlajših zračnih flot v Evropi? Ustanovljena je bila leta 1929 in bo kmalu dopolnila 100 let od začetka izvajanja vrhunskih storitev prevozov potnikov na destinacije po celem svetu.

 


 

Da bi bila izkušnja prekooceanskega leta čim bolj prijetna, lahko sedaj v ZDA letiš z novimi letali Boeing Dreamliner. Polet z najbolj modernimi letali je posebna izkušnja, saj ponuja najvišji nivo udobja. Zaradi manjšega pritiska v kabini se zmanjšuje tudi učinek višinske bolezni, vrtoglavice, slabosti in »jet lag-a«, poleg tega so ta letala opremljena z večjimi okni za opazovanje nebesnega prostora in unikatno LED razsvetlitvijo za popoln užitek, proizvajajo pa kar 60% manj hrupa in imajo manjšo potrošnjo goriva, zaradi česar so tudi bolj ekološka od ostalih letal …

 

 

Če že od nekdaj sanjariš o obisku New Yorka v času adventa, vetrovnega Chicaga v pomladnem času, ali morda obisku prekrasnih plaž New Jerseya v poletnih mesecih, še danes rezerviraj svojo karto.

 

Zate smo pripravili tudi novost! Vsi smo vsaj enkrat sanjarili o vožnji s kabrioletom po Ocean Drive-u v času sončnega zahoda, obdani s palmami … Še malo pa lahko to tudi zares doživiš, saj se od 10. decembra odpira tudi letalska linija iz Varšave v Miami!

 

Varšava – New York – vsak dan
 
Varšava – Chicago – šestkrat tedensko
 
Krakov – Chicago – enkrat tedensko
 
Varšava – Newark (New Jersey) – trikrat tedensko
 
Varšava – Miami – trikrat tedensko (kmalu!)

 

 

Rezervacija in nakup letalske karte ter namestitve

Rezervacijo letalske karte lahko prepustite našim kolegom in nam samo pošljete povpraševanje na e-mail letalskekarte@letalske.si
V kolikor želite sami poskrbeti za vse, poiščite omenjena mesta in želene datume v obdobju potovanja ter sami rezervirajte letalske karte s klikom na gumb „Rezerviraj“.
Več o možnih načinih plačila lahko poiščete tu.

 

Potovalno zdravstveno zavarovanje

Oglasite se pri nas in preverite možnosti potovalnega zdravstvenega zavarovanja in zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.
Naši agenti so vam na razpolago in jih lahko kontaktirate preko telefona +386 1 2355 390 ali s povpraševanjem preko e-maila letalskekarte@letalske.si

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.

 

 

 

Rezerviraj