SLO | EN

Istanbul

 

Dubai vizual, Dubai već od 1400 kuna, Dubai jeftine avio karte, putovanje za Dubai

 

 

 

Stoletja zgodovine, kulture in tradicije so pustile pečat v mestu dveh celin, Evrope in Azije. Istanbul je nekdanja prestolnica treh velikih imperijev – rimskega, bizantinskega in otomanskega. Palača Topkapi, Cisterna bazilika, Hagija Sofija in Sultanahmet so nekatere izmed najbolj znanih znamenitosti. Grand Bazaar je najstarejša in največja pokrita tržnica na svetu, razteza se na več kot 60 ulicah in ima več kot 4000 različnih trgovin. Kdor še ni obiskal Istanbula, ima zdaj odlično priložnost! Akcija traja do 14. februarja 2021.

 

 

 

Glede na veljavne epidemiološke ukrepe je za vstop v Turčijo potreben negativen test PCR. Vse informacije o omejitvah potovanja najdete na POVEZAVI. Agencija ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih je vnesla IATA, tako da prijazno prosimo, da se potniki pred samim potovanjem informirajo glede omejitev vstopa pri pristojnih organih.

 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve.Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Pogoji akcije

Ponudba velja do 14.02.2021. do 18. ure za potovanja do 13.06.2021. z odhodom iz Ljubljane, odvisno od razpoložljivosti.

Cena povratne letalske vozovnice v ekonomskem razredu vključuje vse takse ter ročno in oddano prtljago.

Posebna ponudba velja za lete z letalsko družbo Turkish Airlines na razpoložljivih letih in ob razpoložljivih terminih.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

V kolikor želite stvar vzeti v svoje roke lahko s klikom na gumb “Rezerviraj” poiščete omenjene destinacije po željenih datumih, znotraj obdobja potovanja, ter sami rezervirate letalske vozovnice.

*V kolikor ne najdete akcijske cene nas kontaktirajte na našo telefonsko številko ali na e-mail naslov.

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi naslednji povezavi

 

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.