SLO | EN

 

 

 

Vaše naslednje potovanje v DUBAJ – DIREKTNO iz Ljubljane s flydubai!

 

Edinstven, nepozaben, neustavljivo privlačen – niti eno mesto na svetu se ne more meriti z Dubajem!

 

 

 

Potovanje v Dubaj vam bo odkrilo očarljivo kombinacijo tisočletne tradicije in najmodernejše vizije razvoja milijonskega mesta v osrčju puščave!

 

Znameniti primeri arhitekture Burj Khalifa in Burj al-Arab, edinstvene fontane, muzeji, pristanišče, plaže in puščava – Dubaj na enem mestu ponuja izjemen luksuz, tehnologijo in sijajna naravna bogastva!

 

Prav vsakega obiskovalca Dubaja bodo osupnili raznoliki okusi, barve in zanimive možnosti zabave, kot je notranje – indoor smučišče; največje panoramsko opazovalno kolo na svetu Ain Dubaj in nešteto tematskih parkov, zaradi katerih v Mestu Zlata zabave nikoli ne bo zmanjkalo!

 

Izberite let direktno iz Ljubljane s prevoznikom flydubai po najbolj ugodnih cenah in z vrhunsko kvaliteto storitve, s katero je biser Arabije na dosegu roke.

 

 

 

 

Rezerviraj

 

 

 

 

 

 

Vse informacije o omejitvah potovanja lahko najdete na POVEZAVI. Agencija ne daje zagotovila za pravilnost podatkov, ki so vnešeni s strani IATA, zato prijazno prosimo vse potnike, da se pred potovanjem vsekakor informirajo pri pristojnih službah v zvezi z omejitvami vstopa v Združene Arabske Emirate.

 

 

Rezervacija in nakup letalske karte ter namestitve

Rezervacijo letalske karte lahko prepustite našim kolegom in nam samo pošljete povpraševanje na e-mail letalskekarte@letalske.si
V kolikor želite sami poskrbeti za vse, poiščite omenjena mesta in želene datume v obdobju potovanja ter sami rezervirajte letalske karte s klikom na gumb „Rezerviraj“.

Več o možnih načinih plačila lahko poiščete tu.

 

Potovalno zdravstveno zavarovanje

Oglasite se pri nas in preverite možnosti potovalnega zdravstvenega zavarovanja in zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.
Naši agenti so vam na razpolago in jih lahko kontaktirate preko telefona +386 1 2355 390 ali s povpraševanjem preko e-maila letalskekarte@letalske.si

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.