SLO | EN

 

Evropske metropole v sodelovanju z Letalske.si

 

Raziščite Evropo po posebnih cenah!

 

V sodelovanju z LOT Polish Airlines, eno od najstarejših svetovnih letalskih družb, Vas vodimo v evropske metropole.

 
 
 

Rezerviraj

 
 

Top destinacije

Varsava vizual, Varsava već od 1400 kuna, Varsava jeftine avio karte, putovanje za Varsava

Varšava

Glavno in največje mesto Poljske, je postala prava lepotica po obnovi starega mestnega središča. Morsko deklico, simbol Varšave lahko srečate med sprehodom po starem delu mesta, v skulpturah, muzejih in na reliefih zgradb. Ne pozabite tudi poizkusiti tradicionalnih krompirjevih palačink, slanika ter slastnih klobas v lokalnih restavracijah.

 

Brisel vizual, Brisel već od 1400 kuna, Brisel jeftine avio karte, putovanje za Brisel

Bruselj

Ni samo prestolnica Evropske unije, temveč je tudi mesto v katerem lahko uživate v vrhunski čokoladi, vafljih in kjer lahko poizkusite različne vrste piva. Veliko con za pešce ter je zato idealno za nemoteno raziskovanje.

 

Kopenhagen vizual, Kopenhagen već od 1400 kuna, Kopenhagen jeftine avio karte, putovanje za Kopenhagen

Kopenhagen

Poznan tudi kot mesto srečnih ljudi in rojstni kraj Hansa Christiana Andersena, je mesto polno zelenja in rdečih zgradb. Kopenhagen je tudi pomembna trgovska luka in je preko mosta povezan s švedskim mestom Malmom.

Stockholm vizual, Stockholm već od 1500 kuna, Stockholm jeftine avio karte, putovanje za Stockholm

Stockholm

Mesto, ki se razprostira na štirinajstih otokih in je povezan s številnimi mostovi, je glavno in največje švedsko mesto. Mnogi ga pogosto imenujejo tudi Severne Benetke. To je mesto prekrasne arhitekture in zelenih oaz.

 

Amsterdam vizual, Amsterdam već od 1500 kuna, Amsterdam jeftine avio karte, putovanje za Amsterdam

Amsterdam

Je najbolj znano evropsko mesto zabave v katerem lahko uživate v kolesarjenju in romantičnih sprehodih po 1500 mostovih. To mesto je bogato s kulturo in vas bo sigurno pustilo brez sape.

Pogoji akcije

Akcija velja za odhode iz Ljubljane.
V ceno povratne letalske vozovnice v ekonomskem razredu so vključene vse potrebne takse, ter ročna prtljaga.

Akcija traja do 14. junija 2019 do 18h, za potovanja v obdobju od 1. septembra 2019 do 31. marca 2020.
*Akcijske cene za Varšavo so na voljo do 2. junija do 18. ure, za potovanja v obdobju od 01. septembra 2019 do 31. marca 2020.

 
Namestitev – Pomembno je vedeti!
Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve.

Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom.

 

Prosimo Vas da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanje v primeru odpovedi potovanja.

Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 123 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Minimalen in maksimalen čas bivanja?

Glede na akcijske cene je minimalen čas bivanja 4 dni in maksimalen 12 mesecev.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

V kolikor želite stvar vzeti v svoje roke lahko s klikom na gumb ‘’REZERVIRAJ’’ poiščete omenjene destinacije po željenih datumih, znotraj obdobja potovanja, ter sami rezervirate letalske vozovnice.

*V kolikor ne najdete akcijske cene nas kontaktirajte na našo telefonsko številko ali na e-mail naslov.

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi tukaj

 

LOT polish airlines aviokarte.hr akcija, Aviokarte.hr u Zagrebu, Zagreb, Brisel, Stockholm, Amsterdam, Kopenhagen, jeftine avio karte, europa, europske metropole

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.