SLO | EN

 

Vrhunsko doživetje v Katarju

 

Obdobje nakupa

do 31.03.2019.

 

Cena že od

475 EUR

 

Letalska družba

Qatar Airways

 

Rezerviraj

 


Počitnice: Tradicionalno križarjenje v Perzijskem zalivu
Uživajte v vožnji s tradicionalnimi ladjicami ter edinstvenem pogledu na Doho in njene prečudovite obrise, ki jih kreirajo visoko vzpenjajoči se nebotičniki.

Kulinarika in zabava: The Pearl
Umetno narejen otok v obliki biserov imenovan Pear, se razprostira vzdolž obale Perzijskega zaliva in je mesto, na katerem boste našli nekaj najbolj luksuznih katarskih restavracij, trgovin in svetovno znan kino.

Avantura: Notranje morje in safari v puščavi
Notranje morje (Khor Al Udaid) je naravni pojav morske vode sredi puščave. Odlično mesto za kopanje ali za safari na valovitih puščavskih sipinah.

Nakupovanje: Souq Waqif
Krenite v lov za spominki skozi ozke uličice ter slovite tržnice in uživajte v bogati kulinarični ponudbi v enem izmed najbolj znanih mest v Dohi.

Zgodovina in kultura: Muzej islamske umetnosti
Znamenitost svetovnega slovesa, delo arhitekta Ieoh Ming Pei, se nahaja na svojem otoku in je dom stoletnih kolekcij islamskih artefaktov.


Pogoji nakupa letalske vozovnice:

Odhod iz Zagreba.
Spremembe datumov potovanj so možne le ob doplačilu. Povračilo sredstev ni možno.
*Obdobje v katerem potovanje ni mogoče 18.04 – 25.04.2019

 


Minimalno ter maksimalno bivanje

Najkrajši čas bivanja določen v pogojih ponudbe je 4 dni, največji pa 2 meseca.


Rezervacija in nakup letalske karte

Rezervacijo letalskih kart lahko prepustite našim agentom tako, da pošljete povpraševanje za
omenjeno akcijo na e-mail letalskekarte@letalske.si.

 

Če stvari raje vzamete v svoje roke, potem lahko s klikom na gumb Rezerviraj poiščete letalske karte za željeno destinacijo in termin, ki Vam odgovarja ter rezervacijo opravite sami.
* V kolikor ne najdete akcijskih cen, vas naprošamo, da nas kontaktirate preko e-maila ali telefona

 
 

Miami sunset

 
 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani in so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni straneh so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.