SLO | EN

 

Baltičke države

 

V sodelovanju z letalsko družbo LOT Polish Airlines vas popeljemo na Baltik!

 

 

Riga vizual, Riga već od 1585 kuna, Riga jeftine avio karte, putovanje za Rigu

Riga

 

 

 

 

 

 

Talin vizual, Talin već od 1685 kuna, Talin jeftine avio karte, putovanje za Talin

Talin

 

 

 

 

 

 

Vilna vizual, Vilnius već od 1600 kuna, Vilna jeftine avio karte, putovanje za Vilnu

Vilna

 

Rezerviraj

 
 
 
 
 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve.Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Pogoji akcije

Ponudba velja z odhodom iz Ljubljane odvisno od razpoložljivosti.

Cena povratne letalske vozovnice v ekonomskem razredu vključuje vse takse ter ročno prtljago.

Posebna ponudba velja za lete z letalsko družbo LOT Polish Airlines na razpoložljivih letih in ob razpoložljivih terminih.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

V kolikor želite stvar vzeti v svoje roke lahko s klikom na gumb “Rezerviraj” poiščete omenjene destinacije po željenih datumih, znotraj obdobja potovanja, ter sami rezervirate letalske vozovnice.

*V kolikor ne najdete akcijske cene nas kontaktirajte na našo telefonsko številko ali na e-mail naslov.

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi naslednji povezavi

 

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.