SLO | EN

B2B

Zakaj bi sodelovali in zaupali v LETALSKE.SI?

Odgovor je preprost: ker smo profesionalci! Specializirani smo za organizacijo potovanj, optimizacijo stroškov in časa potovanja.

Smo organizacija, ki je ponosna na to, da delamo več, močneje, bolje in da gremo še korak dlje pri podpori naših strank, ki želijo uresničiti svoje poslovne cilje. Da bi lahko bili v koraku s potrebami strank, omogočamo široko paleto različnih produktov, ki so po meri izdelani za njihove potrebe.

Organizacija potovanj

Upravljanje poslovnih potovanj s podpornimi storitvami podjetjem omogoča zmanjševanje stroškov ter povečevanje učinkovitosti in povečuje dobrobiti potnika, kar pa pripomore k izpolnjevanju globalnih poslovnih potreb in ciljev.

Mi soustvarjamo uspeh naših strank in njihovih potnikov z željo in trdim delom, da naredimo še več. Strast, ki se pojavlja ob delu, se lahko čuti na vsakem nivoju delovanja posebej in je tista sila, ki nam omogoča, da ponujamo storitev na drugačen način vsak dan.

Razvoj partnerstva in zaupanja

Ker verjamemo v to, da je le dolgotrajen in vzajemen odnos ključ do uspeha, smo razvili modele sodelovanja, ki so prilagodljivi in krojeni po zahtevah partnerjev, s katerimi gradimo dolgoročne in kvalitetne, zaupanja vredne odnose.

Sejmi, skupinske delavnice in srečanja

Dodajte vrednost, bodite učinkoviti, povečajte prihranke in prevzemite nadzor.

Z našimi strankami razvijamo programe, ki dodajo vrednost, so učinkoviti ter povečujejo nadzor in optimizacijo stroškov. Stranke dobivajo popoln nadzor nad projektom, ker lahko pokrivamo letalske povezave in hotele ter urejamo skupinske ali individualne prevoze iz istih ali različnih odhodnih točk. Dogodki, ki jih organiziramo, so lahko motivacijski program, konference, predstavljanje novih produktov ali team building dogodki.

    Ime (obvezno)

    Vaš eMail (obvezno)

    Zadeva

    Sporočilo