SLO | EN

Ali se želite spočiti od leta 2020?

 

Lansko leto puščamo za sabo in se veselimo novih potovanj v letu 2021. Rezervirajte si vozovnico in se z nami odpravite na nove dogodivščine.
Prodaja kart po teh cenah traja le danes in jutri, zato pohitite! Mogoče se tudi srečamo na eni od številnih destinacij, ki so na voljo po akcijskih cenah.

 

 

Dubai vizual, Dubai već od 2520 kuna, Dubai jeftine avio karte, putovanje u Dubai

Dubaj

 

V samo 30 letih se je Dubaj iz puščavskega mesta brez infrastrukture spremenil v današnjo večkulturno in svetovljansko destinacijo, eno najbolj priljubljenih turističnih destinacij na svetu. Povprečna dnevna zimska temperatura je 25 stopinj, zato je mesto idealno za počitnice čez celo leto. Dubaj je mesto presežnikov, saj je Burdž Kalifa najvišja zgradba na svetu, v mestu se nahaja največji trgovski center na svetu, Palm Jumeirah pa je največji umetni otok na svetu, ki se vidi celo iz vesolja. V tem mestu je vse “naj”, zato pošljite tudi vi svojo najlepšo razglednico iz ene od številnih plaž.

 

Havana vizual, Havana već od 4560 kuna, Havana jeftine avio karte, putovanje u Havanu

Havana

 

Cigare in rum so najpogostejše asociacije za Havano, ki takoj očara s svojimi ulicami, polnimi živih barv. S starimi kolonialnimi zgradbami in številnimi starodobnimi avtomobili se boste počutili, kot da ste stopili v preteklost. Do leta 2008 Kubanci niso smeli imeti mobilnih telefonov in računalnikov, prva javna dostopna Wi-FI točka pa je bila odprta šele 2015, kljub temu pa še vedno niso dostopne vse spletne strani. Si predstavljate, da bi se sprostili na eni od številnih peščenih plaž in srkali koktelje brez mobilnega telefona in interneta?

 

Mexico City vizual, Mexico City već od 5450 kuna, Mexico City jeftine avio karte, putovanje u Mexico City

Mexico City

 

Mexico City se nahaja med gorami na nadmorski višini 2250 m. Čeprav boste ob prihodu dihali malo težje, ne skrbite, ta simptom izgine po nekaj urah. V mestu prevladujejo dišave lokalne mehiške kuhinje, ki jih najdemo na vsakem vogalu, medtem ko pravi gurmani ne smejo preskočiti restavracije Pujol v četrti Polanco. Plavajoči vrtovi v četrti Xochimilco so ena od štirih znamenitosti, ki se nahajajo pod zaščito UNESCO. Uživajte na enem izmed številnih trgov, kjer igrajo mariachi.

 

 
 

Rezerviraj

 
 

Druge privlačne destinacije

Bangkok že od 474 EUR
Hurgada že od 319 EUR
Tunis već že od 265 EUR
Lahore već že od 540 EUR
New York že od 550 EUR

 

Glede na veljavne epidemiološke ukrepe je za vstop v Združene arabske emirate in Kubo potreben negativni PCR test, medtem ko za vstop v Mehiko test ni potreben. Vse informacije o omejitvah potovanja najdete na naslednji POVEZAVI. Agencija ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih je vnesla IATA. Prosimo potnike, da se pred samim potovanjem vsekakor še dodatno informirajo pri pristojnih organih glede omejitev in potrebnih dokumentih pri vstopu v posamezno državo.

 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve. Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Pogoji akcije

Akcija velja za odhode iz Ljubljane
V ceno povratne letalske karte v ekonomskem razredu so vključene vse pristojbine ter ročna in oddana prtljaga.
Akcija traja do 15. januarja 2021 do 18:00, za obdobje potovanja od 1. aprila do 31. Decembra 2021.
Akcijske cene in pogoji veljajo za lete z letalsko družbo Turkish Airlines na razpoložljivih letih in terminih.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi naslednji povezavi

 

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.