SLO | EN

Naš Black Friday traja dva tedna!

 

Obiščite Avenijo baobaba, nasade vanilje in se sprostite na peščenih plažah. Spoznajte domačine, ki vas bodo vedno dočakali z nasmehom in pesmijo. Kdo gre z nami?

 

 

Madagaskar vizual, Madagaskar već od 453 eura, Madagaskar jeftine avio karte, putovanje na Madagaskar

 

Antananarivo je glavno mesto Madagaskarja, največjega otoka v Indijskem oceanu. Znan je po edinstveni naravi, belih peščenih plažah, pragozdu in okusni domači hrani. Posebnost otoka so številni narodni parki in znamenitosti, ki so pod zaščito Unesca. Nacionalni simbol je baobab ali drevo opičjega kruhovca. Njegovo steblo lahko zraste do 30 metrov v višino, njegove liste in plodove pa lahko jemo in jih uporabimo za izdelavo papirja in blaga.

 

 

Akcijska ponuda je dostopna izključno s poslanim povpraševanjem na e-mail letalskekarte@letalske.si.

 

Namestitev – Pomembno je vedeti!

Pri nas lahko rezervirate namestitev po najugodnejših tržnih cenah, ki so zelo pogosto cenejše od cen, ki jih ponujajo vodilni svetovni iskalniki namestitev. Ko opravite rezervacijo letalske karte, zaprosite še za ponudbo namestitve. Dodaten popust si zagotovite s spletnim nakupom. Prosimo Vas, da preverite opcije potovalnega zavarovanja in opcije zavarovanja v primeru odpovedi potovanja.Vsekakor priporočamo nakup police zavarovanja, ki Vam jo z veseljem pripravimo.
Za vse dodatne informacije smo Vam na razpolago na telefonski številki 01 23 55 390, ali na e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

 

Minimalen in maksimalen čas bivanja?

Glede na akcijske cene je minimalen čas bivanja 4 dni in maksimalen 3 mesece.

 

Pogoji akcije

Ponudba velja do 11.12.2020. do 18. ure za potovanje prihodnje leto z odhodom iz Benetk, odvisno od razpoložljivosti.

Cena povratne letalske vozovnice v ekonomskem razredu vključuje vse takse ter ročno in oddano prtljago.

Posebna ponudba velja za lete z letalsko družbo Air France na razpoložljivih letih in ob razpoložljivih terminih.

 

Rezervacija in nakup vozovnice

Rezervacijo letalske vozovnice lahko prepustite našim agentom, tako da nam posredujete povpraševanje na naš e-mail naslov: letalskekarte@letalske.si

*več o načinih plačila lahko najdete na naslednji povezavi naslednji povezavi

 

 

Splošni pogoji ponudbe

Promocijske ponudbe so dostopne na naši spletni strani so v skladu s pravilnikom podjetja Navigatio d.o.o. Vsi podatki na spletni strani so informativne narave. Vsebina na spletni strani se ne more uporabiti, kot nadomestilo za ponudbe na naših prodajnih mestih ali na telefonu: :+386 1 2355 390. Prosimo vas, da vse ponudbe in cene preverite v naših poslovalnicah ali s telefonskim klicem.
Pridržujemo si pravico do sprememb pogojev na naši spletni strani. Navigatio d.o.o. ne odgovarja za primere, ko pride do sprememb pogojev in/ali cen s strani letalske družbe.